Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Udadvendt versus indadvendt Af Anonym , 20. aug

Hej.. Jeg undre mig over hvad det er I læger har imod de indadvendte?? Jeg er indadvendt men skal hele tiden spille udadvendt? For ellers bliver jeg truet med psyk :( men det er ikke altid jeg kan finde ud af at spille det og så bliver jeg indlagt blot fordi jeg er indadvendt?? Eller jeg tror det er derfor jeg bliver indlagt. På et tidspunkt blev jeg indlagt fordi jeg ikke ville lukke personale ind i min lejelighed?? Jeg mener hvad har de lige at lave i MIN lejelighed? Jeg betaler ikke over 6.000 om måneden for at dele den! Der står i mine papire at jeg er grænse overskridene med kram og ligende og meget nærgående. Men det er skam fordi at det er den eneste måde jeg kan finde ud af at vise at jeg er udadvendt selvom jeg er indadvendt. Men også folks evige snakken går mig på. Og hvis jeg siger hold kæft tager de det som om jeg er syg?? Jeg er ikke det snakkesalge menneske.. så det går mig på. Kan DU ikke se hvad det er I presser min hjerne til?? Til noget som den ikke kan finde ud af.. Er det ikke skadeligt for hjernen?? Hilsen.. Mig..


Psykoser 4 Af Anonym, 21. jul

Psykoser 3 Af Anonym , 5. jul

Psykoser2 Af Anonym , 4. jul

Blandet spørgsmål Af anonym, 20. jun

Såkaldt kramme sygdom Af Anonym , 4. jun

Kræft Af Emil, 30. maj

Sygedomme Af Anonym , 12. maj

Psykoser Af anonym , 30. apr

rugbrød og hjernekapacitet Af anonym, 25. apr
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev