Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Udadvendt versus indadvendt Af Anonym , 20. aug

Psykoser 4 Af Anonym, 21. jul

Psykoser 3 Af Anonym , 5. jul

Hej.. Det er mig som har skrevet det om psykoser + 2 og andre. For det første vil jeg gerne skrive at det gøre mig sur at I er så fejl informeret at i tror at alle psykoser er de onde. Kan godt være at nogle er men det er mine ikke. For 1. Som jeg har skrevet før fik jeg ikke meget søvn som baby/barn fordi jeg blev tvunget til at være vågen men da jeg blev syg - og gudeskelov for det. Det ændrede det sig de sagde bare fald i søvn vi passer på dig. Så faldte jeg i søvn og sov igennem!! 2. Det virkede også som om at mine søskende blev mere rolig efter jeg blev syg,som om at de ikke bare hjælper mig men også hjalp dem for de sov mere og ja blev mere rolige. Og min storebror stoppede med at misbruge mig!!! 3. Jeg kan huske da jeg var barn altså før jeg blev syg sendte det ene klage brev efter det andet til kommunen og gav selv brvene til postbuddet men fik aldrig svar, jeg klagede over min manglende søvn, at min fafar havde voldtaget mig, at min storebror tit og ofte skulle alene ind på deres soveværelse sammen med dig og hvad mon de har lavet derinde!! Men ja, jeg fik aldrig svar og stoppede til sidst med at skrive. Men nu undre jeg mig over om det kan være at de var gode venner med postbuddet?? Og så at postbuddet faktisk ikke sendte mine breve videre til kommunen men bare givet brevene til dem?? Jeg husker også at jeg gentagne gange meldte sagerne til politiet men hver gang fik jeg afvide at det var der ikke noget de kunne gøre ved?? Så nu har jeg den teori at det kunne være at det slet ikke var politiet jeg snakkede med men at de havde viderestillet det nr.?? Så det var en af deres venner jeg snakkede med?? Ja det er self kun teorier IKKE noget jeg har beviser på. Jeg har hellere ikke beviser på det de har gjordt men jeg tænker kan man ikke stadig se på en vagina hvem der har været oppe i den?? Og kunne en mr skanning vise at jeg var udsat for søvn mangel som baby/barn??? 4. Jeg kan også huske at min far da jeg var barn tit og ofte vækkede mig midt om natten og bare ville snakke. Han græd og snakkede. Og lagde sig enda nogle gange op i min seng!! Og jeg kan huske at der var noget (kan ikke lige huske hvad) han gjorde mod mig som jeg ikke brød mig om og da jeg sagde jeg ikke brød mig om det råbte han bare højt noget med at det var hans hjem og hvis jeg ikke kunne lide det var jeg velkommen til at gå :O 5. Men ja. Alle disse ting som er hændt i mit liv fik en brav ende da jeg blev syg. Og mig og mine søskende begyndte så småt at hele men det er et stort ar og det har stadigvæk ikke helet hos mig?? Hvordan kan det være?? Jeg mener, nogle gange får jeg da nok af at være psykotisk og ønsker selv pn men andre gange vil jeg slet ikke tage medicinen fordi jeg vil være psykotisk?? Ret mærkeligt :s Jeg kan sagtens forstå hvorfor man ønsker at medicinere de onde psykoser væk. Men mine som er de gode, det forstår jeg ikke altid?? :s


Psykoser2 Af Anonym , 4. jul

Blandet spørgsmål Af anonym, 20. jun

Såkaldt kramme sygdom Af Anonym , 4. jun

Kræft Af Emil, 30. maj

Sygedomme Af Anonym , 12. maj

Psykoser Af anonym , 30. apr

rugbrød og hjernekapacitet Af anonym, 25. apr
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev