Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Udadvendt versus indadvendt Af Anonym , 20. aug

Psykoser 4 Af Anonym, 21. jul

Psykoser 3 Af Anonym , 5. jul

Psykoser2 Af Anonym , 4. jul

Blandet spørgsmål Af anonym, 20. jun

Såkaldt kramme sygdom Af Anonym , 4. jun

Hej. Jeg har gået de seneste 2 år og tænkt over om der findes kramme sygdomme? For jeg mener at jeg lider af en. Altså sådan hvor jeg har brug for krammer af KVINDER ikke mænd (det er ikke helt det samme) og da krammene af mændene ikke er det samme som krammene af kvinderne har jeg tænkt over om det kunne være fordi jeg er i underskud af østrogen? (Jeg er en kvinde) og om de så frigiver det gennem huden og jeg så får nogle af dem? Mine tanker er understøttet af at jeg får en hjertebanken også kan jeg ligesom mærke hvad det er jeg har trang til. Om det er et kram eller cola eller en cigaret eller alkohol det er lidt forskelligt. + at da jeg var på børnepsyk ville personalet ikke kramme mig da de sagde at det var klamt og ulækkert for voksne at give børn krammer også inde på værelset besvimer jeg! :O Jeg har en teori om at det er noget man kan dø af siden jeg sådan går hen og besvimer ligefrem pga. Manglende krammere - kan man virkelig det?


Kræft Af Emil, 30. maj

Sygedomme Af Anonym , 12. maj

Psykoser Af anonym , 30. apr

rugbrød og hjernekapacitet Af anonym, 25. apr
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev