Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Mig Af anonym, 19. dec

Psykose Verden Af anonym, 18. dec

Toilet besøg Af anomym, 1. dec

Mærke sine sygdomme Af Anonym , 12. okt

Mine sygdomme Af Anonym , 2. okt

Sygdom Af Anonym, 21. sep

Insekt bid på foden Af Anonym, 17. sep

Hej.
Jeg har ikke mulighed for at ringe til min egen læge idag, så det her er min forhåbentlig hurtige løsning, inden jeg tager til en vagtlæge(hvis det overhovedet er nødvendigt).
Igår aftes, gik jeg ned og handlede, men på vejen hjem begyndte min fod at klø, det skal lige siges, at jeg havde støvler på, og derfor ikke fandt noget mærkeligt i at min fod kløede, da jeg så kom hjem og det stadig kløede ekstremt, måtte jeg tage min sok af og kigge, og her ser jeg noget der ligner et lidt stort myggestik, dog med to meget små vabler agtige nogle.
Det bliver ved med at klø og har det stadig her dagen efter, hvor det er mere hævet og har stadig 2, faktisk 3 meget små vabler og en lille rød prik, og er vidst kommet til at klø hul på det i nattens løb, så det væsker også en smule, som om der er betændelse i. Jeg har ingen anelse om hvad det er. Men er det muligt at det kan være et edderkoppe bid, hvis jeg har haft en i min sko? Tænker ikke en myg kan stikke mig gennem en støvle? Vablerne gør mig også en smule nervøs for hvad det er.


Hals problem Af Cathrine Hansen, 2. sep

amfetamin Af anonym, 29. aug

Ingen at snakke med.. Af Anonym , 21. aug
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev