Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Mig Af anonym, 19. dec

Psykose Verden Af anonym, 18. dec

Toilet besøg Af anomym, 1. dec

Mærke sine sygdomme Af Anonym , 12. okt

Mine sygdomme Af Anonym , 2. okt

Sygdom Af Anonym, 21. sep

Insekt bid på foden Af Anonym, 17. sep

Hals problem Af Cathrine Hansen, 2. sep

Hej jeg er i tvivl om jeg har en svag hage (på engelsk: Weak Chin <-- giver mere mening på engelsk) Jeg er i tvivl om hvis det kunne være fedt eller om hvis der er noget med min hage. Jeg har fundet ud af at det kan gå i arv, men min mor har en fin, lang hage. Min far er overvægtig derfor er det lidt svært at se. Men det ser ikke ud til at der skulle være nogen tegn på at de skulle have det. Jeg er heller ikke født med en svag, kort hage og jeg havde en 'lang' fin hage i mine børneår. Jeg er 18 år nu, og i ca. 4-5 år har jeg været lidt overvægtig. Dog her i sommers (2016, selvfølgelig) begyndte jeg at smide nogle kg. Jeg tror jeg startede med at veje ca. 64-66 kg, og nu i dag vejer jeg de ca. De 60 kg. Det er ikke så slemt, jeg kan have en fin, neutral hage indimellem men når jeg smiler, taler, så kommer den der dobbelt hage, det ligner min hals også nogle gange en bue. Jeg tænker om hvis det kunne være løst fedt som skal trænes væk, eller om hvis det virkelig er en svag hage. Det håber jeg dog ikke, for jeg vil helst ikke opereres, men hvis det nu er en svag hage der noget jeg selv kan gøre? Som sagt det er ikke helt så slemt som man kan se på billeder, men nogle gange ligner det bare!!!


amfetamin Af anonym, 29. aug

Ingen at snakke med.. Af Anonym , 21. aug
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev