Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Mig Af anonym, 19. dec

Psykose Verden Af anonym, 18. dec

Toilet besøg Af anomym, 1. dec

Mærke sine sygdomme Af Anonym , 12. okt

Mine sygdomme Af Anonym , 2. okt

Sygdom Af Anonym, 21. sep

Insekt bid på foden Af Anonym, 17. sep

Hals problem Af Cathrine Hansen, 2. sep

amfetamin Af anonym, 29. aug

Ingen at snakke med.. Af Anonym , 21. aug

Hej.. Jeg har ingen at snakke med, selvom personalet her siger at jeg kan snakke med dem kan jeg ikke for det er som om de ikke forstår hvad jeg siger :( Her den anden nat ville jeg snakke med en nattevagt frem for at skrive her men ja som forventet gik det skidt. Jeg sagde at da jeg boede i min egen lejelighed med bostøtte fik jeg endelig den søvn jeg havde brug for, der var 3-4 dage om ugen hvor bostøtte ikke kom så der sov jeg bare fra jeg faldt i søvn til jeg vågnede af mig selv og det var fantastisk! Endelig begyndte jeg at føle mig som mig selv og mit syn blev endda bedre.. Men ja det var der jeg sagde hold kæft til bostøtte en hel del og ikke ville snakke og det plus at jeg sov meget tog de som et sygdoms tegn??? Hvorfor ser i det som et sygdoms tegn det er det altså ikke.. IKKE alle er udadvendte, IKKE alle er snakkesalige og IKKE alle kan klare sig på kun 6-7 timers søvn.. Men ja jeg sagde også til den nattevagt at jeg ville tage kvælertag på den næste der vækkede mig (hvilket jeg ikke har gjordt) men seriøst overvejer at gøre for så kan de måske lære ikke at vække mig.. At blive nægtet den søvn jeg har brug for var det, hvis du spørger mig, som gjorde mig syg til at starte med.... Men tilbage til nattevagten - han kom selvfølgelig bare med en spydig kommentar om et eller andet med at han havde ret og det var kun hans mening der talte??? Hilsen.. Mig..

[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev