Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Sort plet Af Anonym, 17. jun

Hej..... jeg er Idag blevet ringet op af min hudlæge , ha han har fået svar retur fra prøven, af den sorte plet jeg havde på mit ben... han siger den ikke hele er som den skal være. Men går du ind og læser om svarende MEEEEN HVAD BETYDER DER DET STÅR???:

[1] Trinsnit gennem velegnet stansebiopsi fra hud omfattende epidermis og dermis samt udsnit af subcutis. Epidermis er intakt og veldifferentieret med let hyperkeratose. Der ses en formentlig lille og velafgrænset, men enkeltcelle domineret udelukkende epidermal melanocytproliferation. Der ses enkelte ganske små basalt beliggende reder, men stedvis ganske tæt enkeltcelleproliferation og antydningsvis pagetoid opvækst. I papillære dermis ses forekomst af melanofager, diskret overvejende perivaskulær lymfocytinfiltration, men ingen væsentlig elastoid degeneration. Samlet set er der tale om et lille junction naevus med atypisk proliferation, dog kan afgrænsning og resektionsforhold ikke afgøres med sikkerhed pga. materiale type, men der findes ikke holdepunkt for malignt melanom.

top1011999tjtyjy Af num1011999krya, 10. feb

Menstration Af anonym, 11. jun

Men Af anonym, 10. jun

Manglende søvn Af anonym, 9. jun

Indlagt Af anonym, 8. jun

Cola 2 Af Anonym , 16. maj

Cola Af Anonym , 16. maj

Afhængig af sit medicin Af anonym, 9. maj

Gravid og virkelig hidsig konstant Af Anonym, 3. maj
Hvor får man svar på spørgsmål? Af Anonym, 4. maj

Smerter i urinrør Af Peter Berg, 23. apr
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev