Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Sort plet Af Anonym, 17. jun
top1011999tjtyjy Af num1011999krya, 10. feb

Menstration Af anonym, 11. jun

Men Af anonym, 10. jun

Manglende søvn Af anonym, 9. jun

Indlagt Af anonym, 8. jun

Kunne tude! Er blevet indlagt på psykiatriske hospital :´( bare fordi der er noget af mit medicin jeg ikke vil tage :´( har faktisk længe gået og pønset på at jeg ville stoppe med at tage det men gjorde det ikke før nu fordi jeg os pønsede på jeg ville til en koncert :) Og ja jeg vidste jeg så ville blive indlagt også kunne jeg kysse den koncert farvel og det havde jeg ikke lyst til :) Der er et par grunde til hvorfor jeg ikke vil tage det andet men kun olanzapinen og det er fordi jeg oplever den "stjæler" min personlighed :( savner mange gange den person jeg var før jeg blev indlagt på voksen psyk for første gang og fik medicin :( ved godt jeg var syg, jaja men min personlighed fejlede da ingenting! :O Og det andet der medicin gøre mig til en kramme hungrende person og det bryder jeg mig ikke om :O og tænker hellere ikke helt så hurtigt :( kan allerede mærke jeg har fået det bedre og er blevet mere mig selv men nu går jeg self bare og frygter at de giver mig stikker nålen! :( Har det SÅ godt uden de sidste skide piller men det er det lægerne umuligt kan forstå :(


Cola 2 Af Anonym , 16. maj

Cola Af Anonym , 16. maj

Afhængig af sit medicin Af anonym, 9. maj

Gravid og virkelig hidsig konstant Af Anonym, 3. maj
Hvor får man svar på spørgsmål? Af Anonym, 4. maj

Smerter i urinrør Af Peter Berg, 23. apr
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev