Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

Sort plet Af Anonym, 17. jun
top1011999tjtyjy Af num1011999krya, 10. feb

Menstration Af anonym, 11. jun

Men Af anonym, 10. jun

Manglende søvn Af anonym, 9. jun

Indlagt Af anonym, 8. jun

Cola 2 Af Anonym , 16. maj

Cola Af Anonym , 16. maj

Hej. Jeg ved godt jeg skriver rigtig meget herinde men har ikke andre :( I går kom jeg til at afsløre noget om mig selv overfor en personale - at cola´en hjælper mig mod mit stress og angst. Går jeg op i byen alene og specielt hvis jeg skal i banken bliver jeg ramt af stress og angst anfald :( så drikker jeg cola for det hjælper mig lige med det samme! Men det er KUN colaen som hjælper - dog kan lidt sukker fyldt kage godt hjælpe engang imellem men det er så os kun hvis jeg har lidt af cola tørst. Jeg har aldrig før hørt om at cola kan virke som medicin men det gøre det for mig. Men andet tager jeg bare på af :s Jeg har os oplevet at jeg tager på af ikke at drikke cola. Når jeg så drikker cola igen taber jeg mig igen. Min teori er at min hjerne over producere fedt. Og colaen sætter dette i bero. Men hvorfor er det kun colaen der hjælper? Og - at jeg kom til at tale over mig har gjort mig lidt bekymret for hvad hvis de kunne finde på at bruge mig som en forsøgs kanin mod min vilje og tvinge mig til drikke dusin vis af liter?? og give mig sonde med kage osv? :O Jeg må hellere ikke få for meget af det så mister det virkningen :s der er en vis balance gang :s ret forvirrende. Men kan de godt gøre det? Bruge mig som en forsøgs kanin mod min vilje? :O :´(


Afhængig af sit medicin Af anonym, 9. maj

Gravid og virkelig hidsig konstant Af Anonym, 3. maj
Hvor får man svar på spørgsmål? Af Anonym, 4. maj

Smerter i urinrør Af Peter Berg, 23. apr
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev