Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

På Herrens Mark Af anomym, 14. feb

Toilet besøg 2 Af anomym, 21. jan

Bmi barn Af Anonym , 4. jan

Hvad nu Hvis? Af anomym, 8. dec

P-piller Af Trine, 23. nov

Dunkede lyd i mit øre Af Anonym, 3. okt

Inserminering Af Hope, 24. aug

Min humor :( Af anomym, 21. aug

Ulovligheder i Psykiatrien Af anomym, 23. jun

Hej. Jeg er lidt forvirret for online kan jeg ikke rigtig finde nogen love for retspsykiatrien når jeg søger kommer der ikke rigtigt noget frem. Kun om den almindelige psykiatri. Men fandt også lige lidt der stod der at personale IKKE må true med tvang for at få os til at ændre adfærd :O men det er jo netop det de gøre! Specielt mit bosted - elsker at bande af dem, nogle gange for sjov andre gange fordi jeg er vred på dem og har lyst til at gøre dem ondt og for at jeg ikke kommer til det bander jeg ALT hvad jeg kan :) Jeg har regnet mit bosted ud: de vil styre og kontrollere os ellers så bliver vi friheds berøvet og IKKE et hak bedre er det herinde :( VI får sku ikke engang en patientrådgiver! :O Jeg har gået med på deres leg før og OH MY GUD Men er det ikke hammer ulovligt at bruge tvang til at styre og kontrollere mig? Det høre sku da ikke hjemme i nutidens Danmark :O det er sådan noget man ser i film om gamle dage :O


Gider ikke Af anonym, 17. jun
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev