Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

På Herrens Mark Af anomym, 14. feb

Toilet besøg 2 Af anomym, 21. jan

Bmi barn Af Anonym , 4. jan

Hvad nu Hvis? Af anomym, 8. dec

P-piller Af Trine, 23. nov

Dunkede lyd i mit øre Af Anonym, 3. okt

Inserminering Af Hope, 24. aug

Min humor :( Af anomym, 21. aug

Ulovligheder i Psykiatrien Af anomym, 23. jun

Gider ikke Af anonym, 17. jun

Hej. Der er noget jeg aldrig rigtig har fortalt andre: Jeg Gider ikke arbejde! :O Jeg gider bare ikke og det har jeg aldrig rigtigt gidet. Blandt andet fordi jeg bliver udsat for søvn tortur :O Uanset hvad jeg siger, uanset hvad jeg gøre bliver de ved med at vække mig når jeg ligger og sover og kommer med lamme undskyldninger! :O Fik engang afvide af den bedste læge jeg nogensinde har haft at det fordi min hjerne ikke gider at sove. Måske fordi den ved den bliver vækket og stortset aldrig får nok søvn :( det er jo også søvn tortur. Engang fik jeg afvide af en kontaktperson at hun ville da os gerne sove længe men det kunne hun ikke. Na ha! Den hopper jeg ikke på - dem der arbejder de ELSKER deres arbejde - specielt de offentlige ansatte som er pishamrende magt liderlige! :O Næh nej. Ville deres hjerner hellere sove kan jeg lige love for at så var der ingen der arbejdede! Og hvad sku man så gøre hvis ALLE nægtede at arbejde? ha. Smide alle i fængsel :O det der da ikke plads til :) Og under min sidste indlæggelse blev jeg gramset på af en kvindlig personale! Også en grund til jeg simpelthen bare ikke gider at arbejde. NÆGTER at arbejde for et land som tillader den slags skidt.

[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev