Spørg lægen

Vi er glade for jeres interesse i vores site og vi hører gerne ris, ros og gode ideer.

Kommentarer til hjemmesiden beder vi dig rette direkte til vores webmaster. Ønsker du at være anonym, skriver du anonym som navn. Vi ønsker dig god fornøjelse med dialogen.

Med venlig hilsen

Nordica

Bestil gratis og uforplitende konsultation hos lægen - klik her

 
 Skriv nyt hovedindlæg

I dag er der 82 hovedindlæg fra det seneste år.

Antabus Af Trine, 17. jun

Hjælp mig4 Af Anonym, 1. aug

2 ting Af Anonym, 30. jul

Hov Af Anonym, 30. jul

Hjælp mig3 Af Anonym, 30. jul

Hjælp mig2 Af Anonym, 28. jul

Hjælp mig Af Anonym, 28. jul

Eventuel kønssygdom - tjek! Af Josephine, 9. feb

Herpes genitalis (HSV-II) Af Anonym, 1. apr
Herpes genitalis (HSV-II) Af Stefan Krzysztof, 17. nov

Hvordan jeg blev helbredt af en urtelæge fra min herpes. Jeg fik mit første udbrud af kønsherpes for næsten 2 år siden. Af al frygtelighed var smerte og kløe uudholdelig. Jeg flippede bogstaveligt talt, da min læge sagde, at den ikke havde nogen kur. Udbruddene var oprindeligt ikke så hyppige, men hver gang jeg blev syg, ville den dukke op igen. Jeg havde så mange sår i år, at jeg var desperat efter at prøve noget for at slippe af med dem. For fire måneder siden foreslog en ven, at jeg prøvede urtemedicin fra en meget stærk urtelæge ved navn Dr Sani. Jeg kiggede op på hans blog på webstedet, og han har faktisk haft enorm succes med sit produkt. Der var mange mennesker, der sendte deres vidnesbyrd om, hvordan han helbredte dem. Jeg kontaktede ham hurtigt via WhatsApp på: (+2348118184266), og jeg begyndte at bruge hans retsmidler. Jeg er så lettet over at sige, at jeg er blevet helbredt fra HSV1 & 2, og at mit hospitalresultat blev negativt, og jeg er gået til 4 forskellige hospitaler i forskellige byer, og alle resultater blev negative for HSV1 & 2, og jeg har ikke engang haft et udbrud i hele 4 måneder nu. Desuden har jeg det godt indefra igen, og min depression er forsvundet. Jeg støtter virkelig Dr. Sani Herbal Home, det virkede virkelig for mig og min ven. Så hvis du også er knust i hjertet og også har brug for hans hjælp, kan du også sende ham en e-mail på; (perfectherbalcure@gmail.com) eller
WhatsApp: +2348118184266


Spørgsmål Af Heidi Stokholm, 18. mar
[ 1 2 3 4 5 6 7 8 9  ]

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev