FAQ om Nordica

Nedenfor er listet nogle af de spørgsmål vi ofte bliver stillet om Nordica.

Hvilke behandlinger foretages hos Nordica?

Behandling af barnløshed inkluderer både fysisk og emotionel omsorg af parret. Nordica tilbyder støtte fra veluddannede og trænede sygeplejersker, læger og embryologer, som har erfaring med behandling af barnløse par, både fysisk og mht. psykisk omsorg. Derudover, råder vi Jer til at deltage i vores patientmøder og debatforum, hvor I har mulighed for at tale med andre i samme situation og høre deres erfaringer med håndteringen af barnløshed.

 

Hvilke tests udføres hos Nordica?

Indledningsvis gennemgår vi manden og kvindens anatomi, herunder foretager blodprøver, sædanalyse af manden og ultralydsscanning af kvinden. Derudover foretager vi klamydia tests, graviditetstests og ægløsningstests.

 

Hvor ofte lykkedes fertilitetsbehandlinger?

Succesraten af fertilitetsbehandlinger afhænger meget af de enkelte pars situation. Til sammenligning med andre normalt fertile par, kan en effektiv fertilitetsbehandling forventes, i gennemsnit, at nå op på en 20% succesrate pr. behandlet cyklus. Derfor må det forventes at behandlingen bør gentages nogle gange før graviditet opnås.

 

Er der nogen speciel sundhedsrisiko for kvinder som gennemgår fertilitetsbehandling?

Nogle kvinder må forvente, at de under behandling ind i mellem kan opleve bivirkninger ved den medicin der indtages. I Nordica bestræber vi os på at minimere disse mulige bivirkninger.

 

Tilbyder klinikkerne opbevaringsmuligheder?

Ja, hos Nordica kan I få nedfrosset både æg, sæd og embryoner til senere brug.

 

Hvilken rådgivning er til min rådighed?

Hos Nordica kan I altid spørge lægen til råds, derudover er vore sygeplejersker altid parate til at besvare supplerende spørgsmål, og give yderligere information. Rådgivning omfatter velkomstmøder, personlige konsultation, spørgsmål i forbindelse med behandlingsforløbet, ligesom I altid er velkomne til at ringe eller sende en e-mail til lægen lægen eller sygeplejerske.

 

Er der venteliste på behandling?

Nej, der er ingen ventelister hos Nordica. Vi behandler barnløshed, når det er det rette tidspunkt for Jer.

 

Bliver al information om behandlingen behandlet fortroligt?

Ja, i Nordica ønsker vi, at I kan føle Jer trygge, ikke bare med behandlingen, men også i forhold til de informationer I betror os.

 

Hvis I ønsker straks at komme til en gratis og uforpligtende konsultation med en læge  Bestil tid - klik her 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev