Fertilitet, ufrivillig barnløs og barnløshedsbehandling

The World Health Organization (WHO) har vurderet, at ca. 8-10% af alle par, i den fødedygtige alder, oplever en eller anden form for ufrivillig barnløshed. På verdensplan vil det betyde, at ca. 50-80 millioner mennesker lider under ufrivillig barnløshed og at de bør under barnløshedsbehandling. (også kaldet fertilitetsbehandling og IVF behandling)

Der er en lang række forhold, som kan spille ind i jeres muligheder for at blive gravide og forårsage ufrivillig barnløshed. Derfor undersøger vi jer for forhold i jeres livsstil, tidligere infektioner, jeres generelle helbred, tid mellem ægløsningerne, funktionaliteten af livmoderen og æggelederne, samt kvaliteten af mandens sæd.

Det er ikke ualmindeligt, at der går en vis tid, fra I ønsker at få barn, til I bliver gravide. Den naturlige fertilitet er med andre ord ikke høj. Den ligger på ca 20%. Vi ved, at den tid, der går, fra at I aktivt forsøger at blive gravide, til I bliver det, afhænger i høj grad også af kvindens alder. Jo ældre kvinden er, des længere tid går der, som hovedregel, også før hun bliver gravid. Gennemsnitligt bliver helt unge kvinder hurtigere gravide end kvinder over 35 år. De fleste par med normalt fungerende kønsorganer vil opnå graviditet i løbet af et år. Har I forgæves forsøgt at blive gravide i gennem mere end et år betragtes jeres status som ufrivillig barnløs - I mangler fertilitet. Vi kan straks begynde at undersøge jer for årsager til barnløshed og starte selve fertilitetsbehandlingen.

Læs mere om:

Hvis I ønsker straks at komme i behandlig for ufrivillig barnløshed, tilbyder Nordica en gratis og uforpligtende konsultation med en læge.

Bestil tid - klik her

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev