Ægdonation på Fertilitetsklinik i Grækenland

Der er i Danmark lang ventetid på donoræg. Vi begrænser ventetid og rejsen til et besøg i Grækenland. Derfor er et samarbejde med et godt alternativ.

Med vores behandlingsplan begrænser vi besøget i Grækenland til en rejse på 5 dage. Forundersøgelser, scanninger, blodanalyser og den medicinske behandling foretages på Nordica fertilitetsklinik i København. I skal betragte som jeres ægdonations behandlingssted, som derfor også har ansvaret for ægtransplantationen.  Nordica's funktion er, på foranledning af den udenlandske klinik, at undersøge og oplyse om jeres sundhedstilstand.

Sådan kommer I i gang

Aftal en tid til samtale, forundersøgelse og blodprøver på Nordica klinikken. Det kan ske på samme tid.Når dette er foretaget sender vi resultaterne og jeres kontaktinformationer til . Derefter holder I selv kontakten til  klinikken. I indgår alle aftaler vedr. behandlingen direkte med den pågældende klinik. Befrugtning af ægget og oplægning af det befrugtede æg foretages  klinikken. Efter hjemkomsten kan I fortsætte opfølgning på behandlingen hos Nordica.

Ægdonation trin for trin

1.       Bestil konsultation med lægen på Nordica.

       Samtidig ordnes forundersøgelsen og blodprøver

2.       Kontakt med udenlandsk klinik - valg af donor 

3.       Synkronisering modtager - donor ved medicinsk behandling

4.       Kontrolskanning af livmoderslimhinden hos Nordica 

5.       Rejse til udenlandsk klinik for ægoplægning. (beregn 5 dage)

6.       Graviditetstest og graviditetsskanning 

 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev