Nordicas historie

Nordica Fertilitets Centre er en del af Nordica International, som er bosiddende i Danmark.

Nordica blev stiftet i 2000 af Karl Erik Bagger HD. Den første Nordica Fertilitetsklinik blev etableret i Pretoria i Syd Afrika i år 2000. Sidenhen er der kommet flere klinikker til, og i dag er der veletablerede Nordica Fertilitetscentre verden over og der er flere på vej.

 

Glæden ved at behandle barnløshed

Hele vores drivkraft ligger i den glæde det giver os, hver gang vi gør det muligt for et barnløst par at blive gravide. I Danmark er der rig mulighed for at modtage fertilitetsbehandling på de offentlige sygehuse. Med Nordica er det vores hensigt at tilføje behandlinger (på offentlige klinikker) en ekstra dimension - nemlig at sætte Jer i fokus frem for den medicinske behandling (den anser vi blot som et middel til målet). Vi fokuserer på hele behandlingsforløbet set fra Jeres side, og det er denne idé, om det hele behandlingsforløb, som vi, ønsker at formidle til Jer og til resten af verden.

 

Nedenfor kan I læse mere om:

 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev