Kost og livsstilsrådgivning

Kost og motion påvirker din fertilitet

Hvad enten du er normalvægtig eller overvægtig kender du sikkert til fornemmelsen af en utæmmelig sukkertrang og træthed. Denne tilstand kan du selv være med til at påvirke gennem dine kost- og livsstilsvaner.

Nordica Fertilitetsklinik tilbyder  kost- og livsstilsrådgivning. Målet er at gøre dig i stand til at skabe en livsstil, som har en gavnlig effekt på din barnløshedsbehandling og på din fertilitet generelt.

Individuel kostrådgivning

Ved individuel kostrådgivning får du udarbejdet en kostplan og vejledning i gode madvaner. Sammen finder vi ud af hvordan du bedst ændrer dine dårlige vaner og opnår en sundere livsstil.

Samtalerne foregår tirsdage mellem kl. 10 og 16 på Nordica Fertilitetsklinik.

Kom til en samtale om ændringer i din livsstil

Kontakt os alle hverdage mellem kl. 10-12 (dog ikke tirsdage). Du kan også sende en mail og du vil blive kontaktet.

Samtalen varer 1 time. Her sættes der fokus på de livsstilsfaktorer, der har betydning for dig. Samtalen resulterer i en individuel handlingsplan, og den livsstilsændring vi er kommet frem til gøres så overskuelig, at du får succes med at gennemføre de ændringer, der skal til, uden de store problemer.

Priser

 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev