Fertilitetsbehandling - barnløshedsbehandling 

På grund af de mange årsager til barnløshed, findes der også mange forskellige muligheder for fertilitetsbehandling - barnløshedsbehandling.

Teamet bag Nordica Fertilitetsklinik i København besidder mange års erfaring indenfor fertilitetsbehandling. Derfor tilbyder vi også alle de nyeste og mest skånsomme former for barnløshedsbehandlingbehandling.

De mest anvendte metoder til barnløshedsbehandling er hormonstimulering, insemination (IUI), reagensglasbehandling (IVF) og mikroinsemination (ICSI). Disse metoder i barnløshedsbehandling varierer individuelt fra behandling til behandling.

Her kan du læse mere om:

Hvis I ønsker straks at komme i behandlig for ufrivillig barnløshed tilbyder Nordica en gratis og uforpligtende konsultation med en læge.

Bestil tid - klik her 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev