Samtale

Alle par som ønsker at komme i behandling hos Nordica kommer til en indledende samtale med lægen. Denne samtale er helt uforpligtende og gratis.

Jeres samtaler med lægen og sygeplejersken er et vigtigt element i jeres behandlingsforløb. Her kan I trygt stille spørgsmål, og vi vil komme med uddybende forklaringer samt udlevere yderligere relevant materiale om jeres behandlingsforløb.

Det er vigtigt at vi sammen sikrer os, at I har den nødvendige viden, inden I går i gang med fertilitetsbehandlingen. Gennem hele behandlingsforløbet følger vi naturligvis gerne op på jeres spørgsmål.

For at få mest ud af dine samtaler med lægen er det godt at være forberedt. Derfor har vi lavet en liste over spørgsmål som du kan stille lægen ved samtalen. Her kan du også se hvilke oplysninger lægen vil forsøge at få afdækket hos jer under samtalen.

 

 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev