Gravid? Graviditet?

14 dage efter, at du er blevet insemineret eller har fået lagt æg op, laver vi en graviditetstest, for at se om du er blevet gravid.

Forhåbentlig er du blevet gravid, og så tager vi en snak med jer om det videre forløb. Graviditeten er som alle andre tidlige graviditeter behæftet med samme risiko, som ved naturlig undfangelse. Forskellen er, at I har kendskab til jeres graviditet længe før andre normalt får kendskab til deres graviditet.

Erfaringsmæssigt ved vi at denne nyhed, udover at være overmådelig lykkelig, også indebærer mange bekymringer om at miste barnet. Vi tager derfor en snak med jer om de bekymringer, vi ved, mange får når de er blevet gravide. Vi anbefaler også at I bruger denne hjemmesides dialogforum til dels at stille spørgsmål til lægen, men også til at diskutere og dele jeres tanker om det at være i fertilitetsbehandling, eller det at være gravid efter en behandling.

Ulykkeligvis er det ikke alle, der bliver gravide efter behandling. Viser det sig, at du ikke er gravid efter en behandlingsrunde, tager vi selvfølgelig en snak med jer om jeres videre forløb. Vi gennemgår det forgangende forløb, og taler med jer om mulige justeringer og eventuelle alternative behandlingsmuligheder.

Du kan se debatten her:

Spørg lægen

Spørg sygeplejersken

Patient til patient

 

Læs mere om om graviditet - klik her

 

Du kan bestille tid til en gratis og uforpligtende samtale med lægen her.

 

 

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev