Undersøgelse

Barnløshed er en sygdom i det reproduktive system, og den rammer både mænd og kvinder lige ofte.

Der er mange årsager til barnløshed, men udvikling indenfor forskellige behandlingsformer har gjort det muligt for mellem 60 og 80 % af alle barnløse par at opnå graviditet og fødsel.

De kvindelige årsager til barnløshed er ofte lukkede æggeledere, bughindebetændelse, uregelmæssige ægløsninger og/eller endometriosis. De mandlige årsager til barnløshed er som oftest dårlig sædkvalitet. Nogle par har uforklarlige årsager til barnløshed.

Når I skal undersøges for barnløshed undersøger vi begge parter, for at se hvor problemet er. Det vil sige en anatomisk undersøgelse samt blodprøver af begge parter, sædanalyse af manden, og kvinden bliver ved en scanning undersøgt for lukkede æggeledere. Vi taler også med jer om hvordan jeres livsstil evt. kan påvirke jeres muligheder for graviditet.

Her kan du læse mere om undersøgelser:

 

Læs også om:

Du kan bestille tid til en gratis og uforpligtende samtale med lægen her.

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev