Informationsmøde hos Nordica

Som det første skridt på vejen til jeres barnløshedsbehandling, inviteres I til et uforpligtende informationsmøde om barnløshed og fertilitetsbehandling.

Vi benytter denne lejlighed til at komme med svar, gode råd og vejledning til de spørgsmål I måtte få undervejs. Til mødet vil der altid være en læge til stede med speciale i fertilitetsbehandling, samt en sygeplejerske og evt. en laborant.

I vil også få mulighed for at aftale en gratis og uforpligtende konsultation med lægen.

Det er naturligvis helt op til jer selv, om I ønsker at tage imod tilbuddet om et informationsmøde, eller om I vil gå direkte til en personlig samtale med lægen. 

Ring venligst på forhånd og bestil plads til et af vores velkomstmøder, eller lav en aftale om en privat samtale med lægen.

For tidsbestilling ring venligst alle hverdage mellem kl. 10 og 13 på 3325 7000.

 

Nordica København

Kommende arrangementer

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev