Mød personalet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sygeplejerske

Til dagligt vil I møde vores sygeplejerske. Sygeplejersken har stor erfaring med fertilitetsbehandling og hun har arbejdet som fertilitetssygeplejerske i flere år.

Hvis I har spørgsmål til medicinering, behandling, undersøgelser eller blot ønsker at aftale tid til samtale med lægen, kan I ringe og tale med sygeplejersken alle hverdage mellem kl. 10 og 14.

Sygeplejersken er uddannet ved Fertilitetsklinikken.

 

Embryologen er i dag en af landets bedste embryologer og anvendes både nationalt og internationalt til trouble shooting i laboratorier.

Hun har en del år været ansat som klinisk koordinator i virksomheden.

I dag er Embryologen leder af Fertilitetslaboratoriet og er ansvarlig for vores kvalitetssikring.

 

er uddannet laborant og har samarbejdet i forskning med lægeer siden 1985. H var sammen med  bestrider på baggrund af sin tekniske uddannelse alle de facetter der skal til for at arbejde i et avanceret embryologi laboratorium.

Et eksempel på evnen til at håndtere menskelige æg kan læses i bogen "Et Barn Bliver Til" af Lennart Nielsson.

 

 

 

 

 

 

Lægen har beskæftiget sig med fertilitetsbehandling siden x. Han er uddannet både i Danmark og Sverige, og er blandt pionerene i den moderne Fertilitetsbehandling. Lige siden 1990 har han drevet forskning indenfor human reproduktion.

 

 

 

 

 

er uddannet som speciallæge i gynækologi og obstetrik, og har i mange år arbejdet med fertilitetsbehandling som interesseområde.

 

har, udover sin gynækologiske aktivitet beskæftiget sig med avanceret fertilitetsbehandling. Han har udover dette beskæftiget sig med for tidlig foster diagnostik.

 

er speciallæge i gynækologi og obstetrik og har arbejdet med fertilitetsbehandling både i offentligt og privat regi.

 

 

Du kan bestille tid til en gratis og uforpligtende samtale med lægen her.
 
 

Tip en ven | Webmaster | Print