Om Nordica

Nordica fertilitetsklinikker er en del af Nordica International, som er bosiddende i Danmark.

Nordica Int. støtter, uddanner og certificerer Nordica medarbejder fra Nordica fertilitetsklinikker verden over. Vores fornemmeste opgave er, at sikre at vores patienter får den bedst mulige fertilitetsbehandling. Dette sikrer vi bl.a. ved at rekruttere og sammensætte højt uddannede læger, laboranter og sygeplejersker, således at Jeres ønske om at få et barn er i de bedste hænder gennem hele behandlingsforløbet. Vi er en franchise virksomhed og netværksorganisation.

 

We complete families

At fuldende familier er vores glæde ved arbejdet. Det er ikke kun et spørgsmål om medicinsk behandling, men et spørgsmål om omsorg og forståelse. Vi fokuserer på Jeres individuelle behov, og Jeres ønsker, til hvordan I vil gennemgå et behandlingsforløb hos Nordica. Det er bestemt ikke let at være barnløs - på bedste vis hjælper vi Jer igennem ved at lytte, informere, samarbejde og behandle.

Læs mere om Nordica behandlingsforløb for barnløshed.

 

Nyheder

Bedre IVF resulter med nyt Spindel mikroskop
Nordica Fertilitetsklinik. Spindel mikroskop i laboratoriet. Med dette helt nye Spindel mikroskop kan man præcist vurdere æggets kvalitet.

Ægdonation i Danmark
Anonymitet for donor fastholdes og økonmomisk kompensation for donors tidsforbrug er ikke mulig.

Gode resultater med laser assisted hatching
Brug af laser assisted hatching for kvinder over 38 år i IVF-behandling har medført en succesrate på 44%. Succesraten for samme gruppe af kvinder hvor laser assisted hatching ikke er anvendt er resultatet på 26%.

PCO klinik
Nordica og PCO foreningen er gået sammen om at skabe flere behandlingstilbud for PCO patienter.

Flere nyheder

Nyhedsbrev